Mappestruktur

I menyen Administrer - Dokumenter kan det bygges opp en mappestruktur som gjør dokumentsenteret mer oversiktlig. Mappestrukturen deles opp i hovedgruppene "Delte dokumenter" og "Mine Dokumenter".

DELTE DOKUMENTER

Ved å markere hovedgruppen "Delte dokumenter" og trykke "Ny mappe" kan det opprettes undermapper med tilgangsbegrensninger på rollenivå. Det kan opprettes flere mappenivåer ved å markere undermappen og trykke "Ny mappe".

MINE DOKUMENTER
Dokumenter som lagres under "Mine dokumenter" har kun brukeren som lagret dokumentene tilgang til. Det kan også her opprettes undermappe ved å markere mappen og trykke "Ny mappe".