Dokumentsenter

Oversikt over dokumenter

• Abonnement

For å få tilgang til dokumentsentrene må klienten abonnere på «Regnskap» eller «Regnskap Mikro». Lagringskapasiteten i dokumentsentrene er på inntil 100GB. I tillegg til menypunktet Dokumentsenter, ligger det også et eget dokumentsenter inkludert i Qualitymodulen, samt inne på hvert enkelt kontaktkort og på prosjektnivå.

• Tilgang på rolle

Man kan gi ulike brukerroller ulik tilgang til dokumentsenteret, der alternativene er:

• Ingen tilgang til dokumentsenteret
    • Full tilgang til alt
      • Gjelder ikke mapper i «Delte dokumenter» der du ikke er gitt tilgang
    • Lesetilgang til alt
      • Gjelder ikke mapper i «Delte dokumenter» der du ikke er gitt tilgang
    • Tilgang til å administrere mapper, ellers lesetilgang
    • Tilgang til å administrere dokumenter, ellers lesetilgang

• Mappestruktur

Se også denne filmen om hvordan du avgrenser tilgang til de ulike mappene i dokumentsenteret.

I menyen Firma - Dokumenter kan det bygges opp en mappestruktur som gjør dokumentsenteret mer oversiktlig. Mappestrukturen deles opp i hovedgruppene "Delte dokumenter", «Maler» og "Mine Dokumenter", og disse kan ikke endres.
Under hovedmappene kan du opprette flere undermapper ved å bruke knappen «Ny mappe».

• Delte dokumenter

Ved å markere hovedgruppen "Delte dokumenter" og trykke "Ny mappe" kan det opprettes undermapper der man kan angi tilgangsbegrensninger på rollenivå. Det kan opprettes flere mappenivåer ved å markere undermappen og trykke "Ny mappe".

• Maler

Dokumenter som lagres under "Maler" har alle som har tilgang til den aktive klientens dokumenter. tilgang til. Det kan også her opprettes undermappe ved å markere mappen og trykke "Ny mappe".
Malene kan være i hvilket som helst redigerbart format og vil lages en kopi av ved opprettelse av nytt dokument fra mal.

• Mine dokumenter

Dokumenter som lagres under "Mine dokumenter" har kun brukeren som lagret dokumentene tilgang til. Det kan også her opprettes undermappe ved å markere mappen og trykke "Ny mappe".