Opprett og rediger dokumenter

LAST OPP DOKUMENTER

Via menyen Firma - Dokumenter kan dokumenter lagres på klienten. Marker på venstre side hvilken dokumentmappe dokumentet skal lagres i og trykk "Last opp".

Det er også mulig å bruke funksjonen "dra og slipp" for å overføre dokumenter fra f.eks Utforsker.

NYTT DOKUMENT

Gjennom knappen «Nytt dokument» kan du opprette nye dokumenter direkte i dokumentsenteret. Her vil du få 4 valg:

• Dokument fra mal
    • Gir deg mulighet til å velge et dokument fra mappen «Maler» som det så opprettes en kopi av
  • Word online dokument
  • Excel online arbeidsbok
  • PowerPoint online presentasjon

Merk at du kan endre defaultnavnet til dokumentet ved å klikke på tittelen når du redigerer det.

REDIGER DOKUMENTER

For å redigere et dokument kan du enten markere raden og velge «Rediger i ...» via knappen «Alternativer» eller klikke rett på dokumentnavnet.

Dersom du velger «Rediger i..:» vil dokumentet åpnes i en ny fane i redigerbar tilstand og du kan oppdatere det etter ønske. Dokumentet lagres automatisk og du kan lukke fanen når du er ferdig med å redigere.

Dersom du klikker rett på dokumentnavnet vil dokumentet åpnes, men ikke i redigerbar tilstand for alle format. Dersom dokumentet ikke er redigerbart kan du trykke på knappen «Rediger i nettleser» over dokumentet.

PDF-dokument kan ikke redigeres.