Slå sammen bilag

I de tilfeller der det har blitt lest inn flere pdf'er som tilhører samme bilag, kan disse slås sammen.

Står bilagsbildene ved siden av hverandre, trykk på ikonet som dukker opp mellom sidene for å markere sammenslåing.

Bilagsbildene som ønskes sammenslått kommer nå fram i miniatyr. Bekreft ved å trykke «Slå sammen».

Skal to eller flere bilag slås sammen, som nødvendigvis ikke står ved siden av hverandre, hold nede ctrl-tasten og velg aktuelle bilag fra bilagskøen. De markerte bilagsbildene settes opp i miniatyr i den rekkefølgen de blir valgt. Bekreft ved å trykke «Slå sammen».