Del dokumenter

For å videreformidle bilag i bilagsføringen kan del-knappen nede på høyre side benyttes.

• Eksporter til pdf

Go genererer en pdf-kopi av bilaget og legger det i nedlastningsmappen (downloads) på maskinen.

• Send på e-post

Go genererer en pdf-kopi av bilaget som vedlegg til e-post. Denne kan sendes til ønsket mottaker.

Mottaker får en e-post som ser f.eks slik:

Mottaker kan svare på denne e-posten. E-posten vil bli sendt til den opprinnelige senderens e-postadresse.

• Legg til i dokumenter

Go genererer en pdf-kopi av bilaget som lagres i ønsket mappe i dokumentsenteret. Dokumentet kan når som helst legges tilbake i bilagsføringen.

• Flytt til dokumenter

Go flytter bilaget til ønsket mappe i dokumentsenteret. Dokumentet kan når som helst legges tilbake i bilagsføringen.