Manuell import av banktransaksjoner

Klienter som ikke har bestilt, eller ikke har mulighet for automatisk bankavstemming gjennom direkteintegrasjon med banken, kan laste opp avstemmingen manuelt.

Det er bygget støtte for å kunne importere de aller fleste bankers filformater i Norge.

Dette gjøres under Meny --> Import --> Last opp --> Banktransaksjoner. Velg fil og last opp.

Systemet kjenner selv igjen formatet på filen så dette skal ikke angis.