Aktiviteter

Meny: Innstillinger -> Aktiviteter

Aktiviteter brukes ved timeregistrering. Ved oppstart av ny klient finnes et standardregister. Dette kan redigeres,slettes og utvides.

Oppretting av aktiviteter
Aktiviteter opprettes via knappen "Legg til Aktivitet".

Kode opprettes automatisk, men du kan også legge inn egendefinert kode. Hvis du ønsker egen kodeserie, så må koden legges inn manuelt hver gang det opprettes ny aktivitet.

Aktivitetstypene Fakturerbar tid og Ikke fakturerbar kan kun benyttes på eksterne kunder. Resterende aktivitetstyper kan kun brukes ved timeføring på egen klient.

Timepris kan settes på aktivitet, prosjekt, kunde, ansatt og klient. Les mer om Prisfastsetting.

Hvis en aktivitet ikke skal benyttes mer, fjernes haken for aktiv. Den vil da ikke være tilgjengelig ved timeføring.