Problemer med å åpne PDF fra PowerOffice

Av og til så får kunder problemer med å åpne pdf dokumenter fra PowerOffice

Årsaken er at acrobat reader ikke har vært satt som standard pdf leseproblem i windows.

Har vært litt knotete å finne ut av årsaken til dette, da dette skal håndteres av windows.

Men slik jeg har sett det så er det problemer med Adobe Acrobat X eller nyere.

Fremgangsmåten er som følgende:

Start acrobat reader x (eller nyere)

Gå på rediger -> innstillinger -> Generelt -> Velg standard PDF-behandling

Velg korrekt adobe produkt fra neste vindu.