Hvordan laster jeg ned og linker jeg opp ny KS-håndbok?

Dersom du ønsker å benytte KS-komplett fra Narf kan du laste den ned fra våre kundesider PowerOffice Kundesider. Denne versjonen er spesielt tilpasset oppkobling mot PowerOffice Quality. Vi anbefaler derfor at du benytter denne versjonen selv om du har abonnement fra før. Du kan også bestille KS-komplett fra denne nedlastingssiden.

Alle feltene i nedlastingsskjemaet må fylles ut før nedlasting. Passord for utpakking av håndboka får du tilsendt på e-postadressen som du registrerer ved nedlasting.

Dersom PowerOffice er installert på maskinen som du installerer håndboka vil område for utpakking foreslås automatisk, f.eks. P:\Poffice\Ksb12. Deretter er det bare å følge veiviseren.

Hvordan du skal linke opp den nye KS-håndboken til PowerOfffice, kan du lese om i vår Hjelpefil.