kostgodtgjørelse ved hybel\brakke med/uten kokemuligheter er feil

Kostgodtgjørelse ved hybel\brakke med/uten kokemuligheter er feil. Hvorfor det?

Svar: Årsaken er at feltet "overnattingssted" ikke er registrert.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 1 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Caterina Kvaløsæter

Uenig i svaret som er gitt. Svare er at det er skatteetatens gamle satser for trekkfri kostgodtgjørelse som er brukt i programmet og ikke statenssatser for kostgodtgjørelse. (full sats uavhengig av overnattingssted og beskatningsgrad i 2017/2018 = 733,-)