PowerOffice WIN

Feilmelding: Feil ved utsendelse av bulkmail

Ved utsendelse av bulkmail kan det komme flere forskjellige feilmeldinger.

Her er det viktig å kommunisere og skjønne hva feilmeldingen sier.

I dette tilfellet så er det Windows som flagger feilmelding 53. Som igjen sier at det er noe feil med nettverk og tilgang til tjenester

Her må kunden ta kontakt med sin Internet leverandør for å gjennomgå innstillingene som er satt under Verktøy -> E-postkontoer