Feilmelding: Du må starte PowerOffce og logge inn i databasen

Mulig løsning:

Hvis du i Outlook går inn i Fil -> Alternativer

Får du opp boksen under, her velger du Tillegg og trykker på knappen Alternativer for tillegg.

Da vil du få opp oppsettet for hvilken database du skal koble deg opp mot i forbindelse med Outlook plugin

Ini filen din ligger høyst sannsynlig på c:\Windows\POFFICE.INI og DbInfo filen din ligger kanskje på P:\POFFICE\dbinfo.dat, dette kan du se hvis du går i PowerOffice og i menyen velger Hjelp -> Om PowerOffice, i dette vinduet ser du etter Klientområde som er stien til dbinfo.dat filen.

Annen mulig løsning: Outlook og PowerOffice må enten begge kjøre som administrator eller begge kjøre som ikke administrator.