Feilmelding: Fant ikke OLE-kontroll

Når du åpner KS i PowerOffice får du følgende beskjed

Denne feilmeldingen er et tegn på at du ikke har registrert tx4ole14.ocx som skal ligge i System32 eller SYSWow64

Denne filen registreres med bruk av kommandovindu og følgende kommando: regsvr32 c:\windows\system32\tx4ole14.ocx

I den nyeste versjonen av PowerOffice ligger det en Terminalserverkatalog som kan kopieres inn til terminalserveren der alle filene som en trenger å registrere er for å kjøre PowerOffice er samlet.

Disse filene vil også bli registrert hvis en installerer PowerOffice på terminalserveren via Csetup.exe som ligger i ../POFFICE/ katalogen.