Feilmelding: Installasjon: decompression error

Denne type feil kommer oftest som følger av at brukeren ikke har fulle rettigheter på sin arbeidsstasjon.

Her må det tas kontakt med lokal system administrator som kan gi fulle rettigheter for installasjonen.

Eventuelt så kan du selv sjekke om din bruker ligger inne under Administrator gruppen på windows.

Start –> kontrollpanel-> administrativ verktøy –> datamaskinbehandling -> lokale brukere og grupper –> grupper –> administratorer.