Bulkmail: Får ikke tilgang til å legge ved vedlegg

Hvis man ønsker å legge til vedlegg i bulkmail men får feilmelding når man trykker på knappen Vedlegg, så er årsaken tilgangsrettigheter.

Default mappa man kommer til når man trykker på knappen Vedlegg er installasjonskatalogen for PowerOffice.Så brukeren trenger leserettigheter til denne mappen.

I poffice.ini så er det ClientPath som bestemmer hva som er standardmappen.

Feilmeldingen  lyder som følgende: "This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact Your system administrator."