Inviter brukere

Når rollene er ferdig definert, kan brukerne gis tilgang til klienten ved å invitere dem.

Åpne meny og velg «Brukere».

Trykk på knappen «Inviter brukere»

Fyll inn e-post, fornavn og etternavn. Er brukeren tidligere opprettet på en annen klient vil fornavn og etternavn automatisk bli fylt ut. Huk av om vedkommende er ansatt i virksomheten eller ikke. Velg så hvilken rolle personen skal ha. Send invitasjon.

Den inviterte brukeren vil få en mail med lenke til PowerOffice Go. Nye brukere må registrere sitt mobilnummer og verifisere dette med kode via sms når de godtar invitasjonen. Når det er gjort oppretter de ønsket passord og logger inn.