Importer registerfiler

Det kan være hensiktsmessig å importere diverse registre fra gammelt system fremfor manuell opprettelse av disse i Go.

Registrene bør ryddes før import som å fjerne duplikater, inaktive osv.

Vi anbefaler bruk av Excel for å lage importfilene.

Følgende registre kan importeres i Go:

Avdelinger

Kontakter

Produkter

Prosjekter

Kontoplan

Se her for beskrivelse av filoppsett og eksempelfiler.

Importer avdelinger, kontakter, kontoplan, produkter, prosjekter

Åpne meny og velg «Import».

Last opp «Standardimport». Trykk «Velg fil» og hent opp filen du skal importere. Angi en annen beskrivelse hvis ønskelig og trykk «Last opp».

Trykk «Importer». Filen leses nå inn og oppretter registeret.