Opprett utvidelser via API

Go har støtte for sømløs filoverføring via API både fra og til eksterne systemer. Dette forutsetter at eksternt system har denne integrasjonen med Go.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Utvidelser» under kategorien firmainnstillinger.

Trykk «Legg til utvidelse». Velg ønsket utvidelse fra nedtrekksmeny. Det genereres så en klientnøkkel som skal legges inn det eksterne systemet. Se eksternt systems brukerveiledning hvor denne skal legges inn. Når klientnøkkel er lagt inn er kommunikasjonen opprettet.

Les mer om import og eksport via API.