Definer reskontro nummerserier

I Go er det mulig å opprette ubegrenset antall reskontroserier. Det er også mulig å redigere på eksisterende reskontroserier, forutsatt det ikke er registrert kontakter eller transaksjoner på disse.

Det kan ikke være registrert kontakter på reskontro som skal ha helt ny nummerserie. Det kan ikke være registrert transaksjoner på reskontro der hovedbokskonto skal endres. Det er ikke mulig å føre direkte på hovedbokskontoer som er knyttet til ansatt-, kunde- eller leverandørreskontroer.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Reskontro nummerserier» under kategorien regnskap.

Trykk «Legg til nummerserie» for å opprette ny, eventuelt trykk på eksisterende reskontronavn for å redigere.

Angi navn på nummerserie.

Velg type reskontro fra nedtrekksmeny.

Angi laveste og høyeste nummer i nummerserie. Denne kan ikke overlappe en eksisterende nummerserie.

Velg hovedbokskonto reskontro nummerserie skal føres mot. Ulike nummerserier kan føres mot samme hovedbokskonto.

Trykk «Ok».