Opprett utleggstyper

Benyttes app’en Go Mobile til innsending av utlegg/reiseregning fra ansatte, må utleggene angis med en utleggstype før disse sendes inn. Go er på forhånd satt opp med enkelte utleggstyper, men det kan være hensiktsmessig å tilpasse disse til hver enkelt virksomhets behov for at utleggene skal være mest mulig korrekt kontert ved innsending.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Utleggstype» under kategorien regnskap.

Trykk «Legg til». Gi utleggstypen et navn og sett standardkonto. Angi beskrivelse hvis ønskelig og om utlegget skal være tilgjengelig for utlegg og/eller reiseregning. Trykk «Ok».

Utleggstypen kan da velges i Go Mobile.

Utlegget kommer ferdig kontert ved overføring til Go.