Avskriv saldo på reskontro

På en reskontro i Go kan man gjøre føringer direkte. Dette kan være nyttig hvis man har små differanser man ønsker å føre bort, eller man kan også gjøre tapsføringer ol.

Marker en eller flere linjer på samme reskontro.

Trykk så på knappen "Avskriv"

Her kan det legges inn dato, konto, mva kode, avdeling, prosjekt og en beskrivelse. Ønsker man å legge ved et vedlegg til føringen kan denne lastes opp her. Det er ikke mulig å endre beløp. Trykk så "Ok". Posteringen blir gjort og posten blir matchet på reskontro.