Legg transaksjon reskontro til betaling

Skal et beløp registrert på reskontro utbetales, gjøres dette ved å finne fram posten(e) som ønskes utbetalt. Flere poster kan markeres samtidig. Husk å sette dato til dagens dato eller senere for å få aktivert knapp for utbetaling.

Trykk "Utbetal".

Her kan man skrive en melding til mottakeren. Beløpet som er valgt kan ikke endres. Go lagrer kontonummer etterhvert som innbetalinger kommer via ocr, så i dette tilfellet er kontoen fylt ut (gjelder kundereskontro). Hvis ikke kontoen er fylt ut kan man opprette den fra dette bildet.