Følg

Slett produktgruppe

Hvis det er blitt opprettet en produktgruppe som skal slettes gjøres det via Meny - Produkter. NB!Det er ikke mulig å slette en produktgruppe hvor det er tilknyttet produkter.

Søk opp ønsket produktgruppe. Trykk på "Rediger gruppe".

 

Trykk "Slett" og "OK".

 

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.