Dashboard

Dashboardet er selve hjertet i PowerOffice Go og er det første du møter ved innlogging. Her velger du enkelt hvilken informasjon du ønsker å se på den enkelte klient ved hjelp av de tilgjengelige widgets/ grafer. Her får du raskt et øyeblikksbilde over firmaets regnskap og kan klikke deg videre inn på snarveier som er bygget inn i den enkelte widget.

Tilgjengelige widgets finner du i nede til venstre i dashboardet under "Dashboard oppsett" hvor vi bl.a kan nevne:

- kundefordringer
- leverandørgjeld
- inntekter og kostnader
- favorittrapporter
- bankkonto
- egenkapital og gjeld
- eiendeler
- kostnader
- omsetning
- resultat
- tilbud
- toppkunder
- værmelding

For å komme tilbake til dashboard, trykker du på PowerOffice-ikonet øverst til venstre for klientvelgeren.