Rediger kontakt

Endringer i opplysninger til kontaktene gjøres via menyen Administrer - Kontakter.Klikk inn på kontakten, gjør ønskede endringer og trykk "Ok".

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

4 Kommentarer

• 1
    Avatar
    Bjørn A. Fløtre

Husk å redigere eposter under "salg" fanen om kunde endrer på fakturaadresse.

Redigert av Bjørn A. Fløtre
  • 1
    Avatar
    Hans Henrik de Glasenapp

Hei,

Det er flere som sårt trenger et ekstra felt på kontakt-kortet, som kan hete Notater eller tilsvarende.

Det hadde vært svært nyttig å kunne legge inn noe informasjon som fritekst på kontaktene.

• 1
    Avatar
    Sten Rønningen

Ja dette må komme på plass. Flere kunder som etterlyser dette. Burde være en meget smal sak å legge inn en slik felt.

• 0
    Avatar
    Hans Henrik de Glasenapp

@Sten: Se her. Er visst planlagt, så vi får bare krysse fingrene på at det ikke tar så lang tid.