Generelt

Slett kontakt

Hvis en kontakt ikke har vært i bruk, kan den slettes. Dette gjøres via menyen Administrer - Kontakter. Klikk på ønsket kontakt og trykk på knappen "Slett".

Hvis kontakten har vært i bruk i forbindelse med f.eks bilagsføring så eksisterer ikke denne knappen og kontakten må isteden arkiveres.

 

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse