Bankkontoer

Legg til bankkonto
Bankkontoer opprettes via Innstillinger -> Bank-> Bankkontoer. Mer informasjon finnes her.

Rediger bankkonto
Bankkontoer redigeres ved å trykke på ønsket bankkonto og gjøre endringene i "Rediger bankkonto".

Slett bankkonto
Bankkontoer slettes via knappen "Slett". Det er ikke mulig å slette bankkontoer som har vært i bruk.

Nets OCR-giro avtale
Det er mulig å få innbetalinger automatisk importert i GO ved bruk av Nets-avtale.

Nets remitteringsavtale
Det er mulig å gjøre utbetalinger automatisk i GO ved bruk av Nets-avtale. Fyll inn avtale-id som du mottar fra Nets. Det er ikke mulig å betale utenlandske fakturaer via Nets-avtale, da må enten integrasjon med banken benyttes eller Telepay.

Telepay remittering
Det er mulig å gjøre utbetalinger automatisk i GO ved bruk av Telepay. Hvis man ikke legger inn ID-nr her, så hentes orgnr fra firmainnstillinger.

Det er ikke mulig å tilknytte to remitteringsavtaler på samme konto f.eks både Nets og Telepay.