Chat med annen bruker via mobil

Det er mulig å chatte med andre brukere fra mobilklienten ved å velge følgende meny

Velg hvilken bruker du ønsker å chatte med

Finne en samtale
Chat-fanen har en liste over de samtaler man allerede har startet. Man kan søke i listen for å finne ønsket samtale, eller for å starte en samtale med en ny kontakt. Samtaler med uleste meldinger er uthevet.

Føre en samtale
Gå inn på en samtale og skriv i meldingsfeltet. Man kan trykke på lenker til nettsider, og disse vil da åpnes i et nettleservindu. Det er full støtte for emoji. Om man har en Apple Watch, kan man også føre samtaler på klokken ved hjelp av diktering, emoji eller ferdige fraser definert under innstillinger.