Kreditere faktura

Kreditering av faktura gjøres ved å åpne aktuell faktura via meny: Salg - Fakturaer. Her klikker du inn på selve fakturaen velger "Kreditnota utkast" nederst i menyen:

Du får nå spørsmål om du ønsker å opprette kreditnotautkast til denne fakturaen:

Bekreft med "Ok" for å lage en kreditnota basert på denne faktura. Det genereres nå et utkast til kreditnota der innholdet i valgte faktura i sin helhet er kreditert. Hvis faktura skal delvis krediteres, gjøres de korrigeringer som trengs (slett produktlinjer, endre antall, pris etc.).Send så kreditnota til kunde eller velg "Bekreft" for bulk-utsending på et senere tidspunkt. Henvisning til opprinnelig fakturanummer kommer frem på kreditnota.