Kreditere faktura

Kreditering av faktura gjøres ved å åpne aktuelle faktura via Salg - Fakturaer og trykke "Kreditnota".

Bekreft med "OK" for å lage en kreditnota basert på denne faktura. Det genereres nå et utkast til kreditnota der innholdet i valgte faktura i sin helhet er kreditert. Hvis faktura skal delvis krediteres, gjøres de korrigeringer som trengs (slett produktlinjer, endre antall, pris etc.).Send så kreditnota til kunde eller velg "Bekreft" for bulk-utsending på et senere tidspunkt. Henvisning til opprinnelig fakturanummer kommer frem på kreditnota.