Faktura

Legg til vedlegg

Det er mulig å sende vedlegg med vanlige og repeterende fakturaer. Klikk og velg (eventuelt dra og slipp) ønsket dokument i feltet for fakturavedlegg. Vedlegget lastes så opp.

For utgående epost begrenses størrelsen av vedlegg til 9Mb (totalt for alle vedlegg). Årsaken til dette er at maks størrelse som er mulig å sende ut gjennom epostformidler er totalt 10Mb (inkludert tekst i eposten + at vedleggene blir noe større når de "konverteres til epost").
For EHF er maks vedleggstørrelse nå 50Mb. I EHF spesifikasjonen står det at vedlegg totalt ikke bør overstige 5Mb, men vi har valgt å legge oss på 50Mb for å tilfredsstille noen kunder som hadde behov for større vedlegg (det er også slik at EHF'er over 100Mb er umulig å sende i det norske nettverket).