Behandle dokumenter

Det er flere muligheter til å behandle dokumentet etter lagring i dokumentsenteret.

ENDRE NAVN
Hvis det er behov for å endre navn på dokumentet, kan dette gjøres ved å markere dokumentet og velge "Endre navn" via knappen "Alternativer".

FLYTT TIL BILAGSFØRING
Dokumentet kan enkelt flyttes til bilagsføringen ved å velge "Flytt til bilagsføring" via knappen "Alternativer".

KOPIER TIL BILAGSFØRING
Hvis dokumentet skal lagres i dokumentsenteret og brukes ved bilagsføring velges "Kopier til bilagsføring" via knappen "Alternativer". Dette gjelder bare dokumenter i PDF-format.

SLETT DOKUMENTER
Dokumenter kan slettes fra dokumentsenteret ved å markere dokumentet og velge "Slett" via knappen "Alternativer".

SEND SOM E-POST
Dokumenter kan sendes på e-post ved å markere dokumentet og trykke "Send med e-post".