Importerbare bilagstyper og filformater

Artikkelen er under konstruksjon........

Nedenfor fins oversikt over hva som kan importeres i Go og i hvilke formater.

• Arbeidsforhold

Benyttes ved import av arbeidsforhold fra tidligere lønnssystem ved oppstart av Go Lønn. Hent sist innsendte A02 melding fra gammelt lønnsystem og importer denne her. De ansatte må være opprettet på forhånd. Les mer om dette her.

• Banktransaksjoner

Benyttes ved manuell import av bankavstemmingsfiler som er lastet ned fra nettbank. Det er bygget støtte for filformater fra de fleste norske banker. Go kjenner selv igjen filformatet så dette trengs ikke å velges.

• Bilagsjournal

Benyttes for manuell import av bilagsjournaler fra eksterne systemer for postering i Go.

Følgende formater kan leses inn her:

Visma Business

Visma Contracting

Visma DI-XML

Visma Global fakturajournal

Les mer om hvilke bilagstyper som kan importeres i de ulike formatene.

• Innbetalinger

Benyttes for manuell import av innbetalinger med KID i Netsformat.

• Kontantbilag
  • Lønn
  • Remittering
  • Standardimport
  • Årsavslutningsbilag