Importerbare bilagstyper og filformater

Artikkelen er under konstruksjon........

Nedenfor fins oversikt over hva som kan importeres i Go og i hvilke formater.

• Arbeidsforhold

Benyttes ved import av arbeidsforhold fra tidligere lønnssystem ved oppstart av Go Lønn. Hent sist innsendte A02 melding fra gammelt lønnsystem og importer denne her. De ansatte må være opprettet på forhånd. Les mer om dette her.

• Banktransaksjoner

Benyttes ved manuell import av bankavstemmingsfiler som er lastet ned fra nettbank. Det er bygget støtte for filformater fra de fleste norske banker. Go kjenner selv igjen filformatet så dette trengs ikke å velges.

• Bilagsjournal
  • Innbetalinger
  • Kontantbilag
  • Lønn
  • Remittering
  • Standardimport
  • Årsavslutningsbilag