API - Skreddersydde integrasjonsmuligheter

Vi jobber hele tiden med å dekke behovene til våre kunder og har derfor gjort det mulig å integrere PowerOffice Go med andre systemer.

Gjennom vårt API kan eksterne utviklere lage skreddersydde integrasjoner. Programvaren utvikles kontinuerlig og kan foreløpig integreres med partnere som er listet opp her.

For mer informasjon om vårt API, kan du lese mer om vårt API her.

Skulle du ha spørsmål, er du velkommen til å kontakte våre API utviklere på e-post:
go-api@poweroffice.no