Periodiser faktura/repeterende faktura

Periodisering av faktura/repeterende faktura gjøres på ordrelinjenivå. Trykk på pilen i feltet "Beløp" og legg inn ønsket konto, balansekonto og datointervall for periodiseringen.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

3 Kommentarer

• 1
    Avatar
    Owe Bernt Robertsen

Kan dere også gjøre dette mulig vha. excel import av [Orders]

Accrual.Account
    Accrual.Balance
    Accrual.PeriodFrom
    Accrual.PeriodTo

• 2
    Avatar
    Geir Høydalsvik

Kva med å heller opne for å periodisere heile fakturaen?
    Eg vil tru det er meir aktuelt å skulle periodisere alle ordrelinjer, framfor å periodisere ulike ordrelinje til ulike periodar.
    Det kan bli ganske så omfattande å måtte gjere dette for kvar ordrelinje.

• 0
    Avatar
    Owe Bernt Robertsen

Ja også enig at det også burde vært mulig å periodisere hele faktura.
    Men pr. i dag så kan en kun periodisere hver enkel ordre linje.
    Det står jo også det i dokumentasjonen:
    "Periodisering av faktura/repeterende faktura gjøres på ordrelinjenivå"

Men jeg ønsker å kunne gjøre dette automatisk vha. Excel Import.