Telepay, behandling av filer

Før betalingstjenesten Telepay kan tas i bruk, må bankkontoer tilknyttes Telepayavtale i menyen Innstillinger - Bankkontoer.

Betalingene autoriseres i menyen Betaling - Venter på autorisasjon. Les mer om autorisering av betalinger her.

Når betalingen autoriseres overføres den til Forfallsoversikten.

Det blir samtidig dannet en fil under Telepay. Denne filen må lastes opp i nettbanken ved å dobbelklikke på filen slik at den legger seg under Nedlastinger. Deretter må filen hentes inn i nettbanken.

Import av avregningsretur gjøres via Import- Last opp - Remittering. Trykk Importer slik at avregningsreturen posteres. Betalingen er nå borte fra Forfallsoversikten og er betalingen er bokført.