Forfallsoversikt

Når betalinger er autorisert, overføres de til forfallsoversikten hvor betalingsfil blir produsert og fortløpende overført til bank/Nets for videre behandling. Når filen er sendt får betalingen status "Venter på betaling". Betalingen beholder denne statusen til returdata mottas. Er alt ok, forsvinner betalingen fra listen og utlignes automatisk mot reskontro. Blir betaling avvist av bank/Nets eller avregningsretur av ulike årsaker uteblir to virkedager etter forfallsdato, får betalingene status "Feilet". Les mer om avviste betalinger her.