Forfallsoversikt

Når betalinger er autorisert overføres de til forfallsoversikten for videre behandling av Nets. Filene til Nets sendes kontinuerlig med noen få minutters mellomrom. Når filen er sendt får betalingen status "Venter på betaling". Betalingen beholder denne statusen til returdata mottas. Er alt ok, forsvinner betalingen fra listen og utlignes automatisk mot reskontro. Blir betaling avvist får vedkommende som er angitt som mottaker av kvitteringsliste for innleste forsendelser i Netsavtale melding om dette. Les mer om avviste betalinger her.