Go Regnskap

Hele forsendelsen med betalinger (remitteringsfil) har blitt avvist av Nets.

- Sjekk bekreftelse på avtale bed Nets.

• Har avtalen trådt i kraft
  • Er avtalen registrert med korrekt kundeenhetsid (00105625)?
  • Er tildelt avtaleid registrert korrekt på bankkonto i Go? Kunder som har videreført en remitteringsavtale viser seg å ofte få oppgitt feil avtaleid fra Nets.

Jeg får ingen OCR-filer fra Nets.

– Sjekk bekreftelse på avtale med Nets.

• Har avtalen trådt i kraft?
  • Er avtalen registrert med korrekt kundeenhetsid (00105625)?
  • Er tildelt avtaleid registrert korrekt på bankkonto i Go? Kunder som har videreført en OCR-avtale viser seg å ofte få oppgitt feil avtaleid fra Nets.

Tallene fra grafen i resultatregnskapet samsvarer ikke med tallene i rapporten.

- Sjekk om noen kontoer mangler tilknytning til rapportgruppe. Tallene fra grafen viser alle posterte kostnader, uavhengig om konto er tilknyttet rapportgruppe eller ikke.