Definer timeinnstillinger

Abonnerer virksomheten på timeregistrering, må timeinnstillinger defineres på forhånd etter foretrukket oppsett.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Timeinnstillinger» under kategorien time.

• Generelt

Sett hake for hvilke felter som må være tilgjengelig for at timene i systemet skal registreres korrekt.

Skal avrunding av fakturerbar tid praktiseres, sett hake og angi tid for dette.

• Normaltid

Sett hake for om normaltid skal vises i timelisten og om normaltid må oppnås før det er mulig å godkjenne timelisten.

Legg så inn virksomhetens normaltid.

Endres virksomhetens normaltid, legg til ny uten å slette den gamle. Den gamle normaltiden vil være gjeldene frem til dato på ny normaltid.

• Timearter

Legg til ønskede timearter. Gi timearten en beskrivelse, prosent av timeartens registreringer som skal gå til flexitid, lønnsartnummer og om timearten skal være aktiv.

• Fakturaforslag

Angi hvilket produkt som skal benyttes ved fakturering av timer, fastpris og påslag. Fins ikke produktet fra før, skriv noe i feltet der produktet skal angis og trykk «Legg til» for å opprette dette.

Velg hvilken beskrivelse som ønskes på fakturalinjen i fakturaforslaget. Sum totalt viser produktnavn, sum per ansatt viser den ansattes navn og sum per aktivitet viser aktivitetens navn.

Sett hake om detaljert timerapport skal vedlegges faktura.

• Påslag

Skal det legges til fakturapåslag for å dekke administrative kostnader, velg om det skal settes på faktura som egen varelinje og/eller om det skal legges direkte på fakturerbar tid. Angi påslaget i prosent.

Velg grunnlag (funksjon som kommer med reiseregning).

Trykk «Ok» for å lagre innstillingene.