Ofte stilte spørsmål - Reiseregninger

Reiseregning i mobil app
Spørsmål:
Vi har aktivert PowerOffice Reise, men får ikke mulighet til å registrere reiseregninger fra mobil app.
Svar:
Sjekk at brukerens rolle har tilgang til funksjonen "Reiseregning" under meny Brukere - Roller. Dersom brukeren fortsatt ikke skulle få opp ikonet for å legge inn reiseregning, kan man forsøke å starte app'en på nytt.

Oversikt over innsendte reiseregninger

Spørsmål:
Hvor kan jeg se reiseregningene som er sendt inn av de ansatte?
Svar:
Dersom du benytter Go Lønn, vil alle reiseregninger legge seg i bilagsføring.
Dersom du benytter eksternt lønnssystem, er det to steder innsendte reiseregninger kan legge seg:

1. Bilagsføring
    Her legges reiseregninger som bare inneholder utlegg. Dette gjelder reiser som ikke inneholder diett eller km-godtgjørelse, eksempelvis dersom du bare har utlegg og diett etter regning.

2. Rapporter - Ansatt - Reiseregninger
    Her legges reiseregninger som inneholder inn-rapporteringspliktige ytelser som diett og km-godtgjørelse. Dette er reiseregninger som må kjøres gjennom lønnssystemet.

Eksport av reiseregninger til eksternt lønnssystem
Spørsmål:
Hvordan overfører jeg reiseregninger fra PowerOffice Go til mitt lønnssystem?
Svar:
Når reiseregninger er godkjent i PowerOffice Go, kan disse eksporteres til eksternt lønnssystem fra menyen Rapporter - Ansatt - Reiseregninger. Under Godkjent finner du alle reiseregninger som ikke er eksportert tidligere. Marker de reiseregninger som skal eksporteres (Ctrl for å markere flere) og velg Eksport. Det lages nå en fil som kan importeres i ditt lønnssystem.

Import av reiseregninger i Huldt & Lillevik
Spørsmål:

Jeg har eksportert reiseregninger fra PowerOffice Go og skal importere disse i Huldt & Lillevik.
Hvordan gjør jeg dette?
Svar:

1. I Huldt & Lillevik velger du Periodens Lønn - Importere
  2. Velg formatet Reiseregning m/mva kode
  3. Trykk på ... og finn filen du eksporterte fra PowerOffice Go
  4. Velg skriverikonet for å se de importerte postene
  5. Velg lyn-ikonet