Automatisk integrasjon bankavstemming

I Go er det mulig å lese inn banktransaksjoner automatisk. Denne tjenesten må bestilles hos banken. Når banktransaksjoner leses inn kan kontoen avstemmes og det kan opprettes posteringer ut fra innleste transaksjoner. Transaksjoner kan leses inn så ofte man ønsker. Leses det inn daglig vil man alltid ha oppdatert banksaldo tilgjengelig i Go.

Pr. dags dato støttes følgende banker:

DNB
Les mer om direkteintegrasjon mot Dnb her

Danske Bank
Les mer om direkteintegrasjon mot Danske Bank her

Sparebank1
Les mer om direkteintegrasjon mot Sparebank1 her

Nordea
Les mer om direkteintegrasjon mot Nordea her

Nordea støtter ikke automatisk henting av bankavstemmingsfiler, så dette må fortsatt gjøres manuelt.