Automatisk integrasjon

I Go er det mulig å lese inn banktransaksjoner automatisk. Denne tjenesten må bestilles hos banken. Når banktransaksjoner leses inn kan kontoen avstemmes og det kan opprettes posteringer utifra innleste transaksjoner. Transaksjoner kan leses inn så ofte man ønsker. Leses det inn daglig vil man alltid ha oppdatert banksaldo tilgjengelig i Go.

Pr. dags dato støttes bare Danske Bank.

Danske Bank

Ta kontakt med Danske Bank på tlf 06030 eller e-post 06030@danskebank.no. Be om bankavstemming knyttet opp mot servicebyråavtalen til PowerOffice. Danske bank vil da sende avtale og fullmaktsskjema og etablere en EDI-bruker. Denne brukeren legges så inn i utvidelsen mot Danske Bank. Når utvidelsen er lagt til og filer fra banken er bestilt vil disse daglig leses inn. Se også instruksjon for første gangs avstemming.