Oppsett før du tar i bruk Timeregistrering

Disse forutsetningene må være på plass før du tar i bruk Timeregistrering:

• Abonnement må være aktivt
    Dette kan administrator se under meny Innstillinger - System - Abonnement
    Her må det være aktivert prøveabonnement eller et aktivt abonnement for Timeregistrering.

• Innstillinger på den ansatte
    Brukeren som skal registrere timer må være ansatt og ha lagt inn minimum e-postadresse og mobilnr (meny: Kontakter - Ansatte)

• Brukeren som skal registrere timer må ha tilgang til menyen Timeregistrering i sin rolle (meny: Brukere - Roller)