GO lønn støtter ikke følgende skatte- og avgiftsregler

Vi har ikke støtte for følgende skatte- og avgiftsregler per dags dato:

• Særskilt fradrag for sjøfolk
  • Jan Mayen og og bilandene i Antarktis
  • Nettolønn
  • Svalbard
  • Kildeskatt på pensjoner
  • Netto lønn for sjøfolk
  • Skattefri organisasjon
  • Lott eller part (herunder minstelott) til fisker
  • Arbeidsgiveravgift utenlandske med særskilt prosentsats (tidligere UTL1)
  • Arbeidsgiveravgift fradrag i grunnlaget for utenlandske med særskilt prosentsats (tidligere UTR1)
  • Arbeidsgiveravgift utenlandske med fast avgiftsbeløp (tidligere UTL2)
  • Fribeløp i konsern
  • Annen bagatellmessig støtte
  • Helseforetakene og deler av statsforvaltningen
  • Kun rapportering av forskuddstrekk
  • Lønnstrekk for Svalbard

Go lønn støtter per i dag ikke tilleggsinformasjon som trengs ved innrapportering av ytelser til pendlere.

GO lønn støtter per i dag ikke annen internasjonal ID. Det er kun støtte for D-nummer og personnummer.

Vi jobber kontinuerlig med å lage støtte for ovennevnte punkter. Vi vil informere om tilrettelegging av nye skatte- og avgiftsregler i nyhetbrevene som kommer.