Avspasering

Håndtering av avspasering i GO vil si å unnlate og føre timer i timelisten som igjen vil redusere fleksitidssaldoen.

Hvis det likevel er ønskelig å dokumentere avspasering for f.eks å vise at det ikke er avglemt å føre timer, så kan det legges til en fast timeføringslinje hvor avspassering kan registreres.

Innstilling for avspasering gjøres via menyen Innstillinger -> Time - > Timeinnstillinger - > Normaltid. Denne innstillingen gjelder for alle brukere.

Timelisten vil nå se slik ut. Avspasering gir reduksjon i fleksitiden.

Hvis innstillingen "Normaltid må være oppnådd før godkjenning tillates", må avspaseringsfunksjonen benyttes for å få godkjent timelisten eller sendt inn timelisten.

NB! Avspasering oppgis ikke i noen timerapporter. Det er ikke mulig å bruke funksjonen avspasering hvis fleksitidssaldo er negativ.