Firmakort

For å kunne legge inn firmakort som betalingsmåte når man registrerer et utlegg eller en reiseregning, må klienten settes opp med de kortene som skal være tilgjengelig.

Meny > Innstillinger > firmakort

Beskrivelse
Legg inn en beskrivelse for kortet

Konto
Her velges balansekonto eller reskontronummer løpende bruk skal føres mot. Den samme kontoen/reskontronummer benyttes ved avstemming hvis du mottar faktura fra kredittkortselskapet. Reskontronummer søkes opp ved å angi (+) for kunde, (-) for leverandør og (/) for ansatt.

Ansatt
Tilgangen til et firmakort kan begrenses til én bruker. Dersom alle skal ha kortet tilgjengelig som betalingsmåte, lar man feltet stå tomt