Opprett kredittkort

Merk: Kredittkort menes i denne sammenheng som betalingsmåte for ansatte som har benyttet firmaets kredittkort i forbindelse med utlegg eller reise.

For å kunne legge inn kredittkort som betalingsmåte når man registrerer et utlegg eller en reiseregning, må klienten settes opp med de kredittkort som skal være tilgjengelig.

Åpne meny og velg «Innstillinger»

Gå til «Kredittkort» under kategorien «Bank»

Her opprettes de kredittkort som skal være tilgjengelig

BESKRIVELSE
Legg inn en beskrivelse for kredittkortet

KONTO
Her velger du en hovedbokskonto du skal styre kostnaden mot. Den samme kontoen benyttes når du mottar faktura fra kredittkortselskapet

ANSATT
Tilgangen til et kredittkort kan begrenses til én bruker. Dersom alle skal ha kredittkortet tilgjengelig som betalingsmåte, lar man feltet stå tomt