Opprett kredittkort

Merk: Kredittkort menes i denne sammenheng som betalingsmåte for ansatte som har benyttet firmaets kredittkort i forbindelse med utlegg eller reise.

For å kunne legge inn kredittkort som betalingsmåte når man registrerer et utlegg eller en reiseregning, må klienten settes opp med de kredittkort som skal være tilgjengelig.

Åpne meny og velg «Innstillinger»

Gå til «Kredittkort» under kategorien «Bank»

Her opprettes de kredittkort som skal være tilgjengelig

BESKRIVELSE
Legg inn en beskrivelse for kredittkortet

KONTO
Her velges balansekonto eller reskontronummer løpende bruk skal føres mot. Den samme kontoen/reskontronummer benyttes når du mottar faktura fra kredittkortselskapet. Reskontronummer søkes opp ved å angi (+) for kunde, (-) for leverandør og (/) for ansatt.

ANSATT
Tilgangen til et kredittkort kan begrenses til én bruker. Dersom alle skal ha kredittkortet tilgjengelig som betalingsmåte, lar man feltet stå tomt