Finansskatt

For å beregne Finansskatt i GO må innstillingene for finansskatt settes opp. Gå inn via "Innstillinger - lønn - lønnsinnstillinger"

Hak av for "legg til finansskatt"

Legg til hovedbokskontoer i feltene under "konto" og "avsetningskonto".

Kontoer i eksemplene under er kun for visning av posteringslogikk. Dette er ingen fasit på hvilken konto som faktisk bør benyttes i hvert enkelt tilfelle. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for feil bruk av konto og koder.

Rapporten "Terminoppgjør fra Altinn" vil også inkludere en linje for betaling av finansskatt.