Utfør KID-bytte, avtalegiro

Skal KID-bytte utføres, må dette gjøres på følgende måte:

• Ny/annen bankkonto må opprettes med OCRgiro-avtale med avtalegiro. Påse at ny avtale får det nye ønskede KID-oppsettet
  • Opprett den nye/andre bankkontoen i Go
  • Eksisterende oppdrag overføres til ny avtale på ny bankkonto*
  • Når overføring av oppdrag til midlertidig bankkonto er gjort, må KID-oppsettet på eksisterende avtale og bankkonto oppdateres med det nye KID-oppsettet
  • Eksisterende oppdrag overføres så tilbake til opprinnelig bankkonto med oppdatert KID-oppsett i avtale*

*Selve meldingene om KID-bytte til Nets (overføring av oppdrag), gjøres av Poweroffice support. Poweroffice trenger da følgende informasjon å kunne lage en meldinger om overføring til Nets:

Informasjon om avtalegiroavtale på opprinnelig kontonummer:

• Kontonummer
  • Modulus på KID
  • Total KID-lengde inklusiv kontrollsiffer
  • Posisjon på kundenummer i KID, fra-til

Informasjon om avtalegiroavtale på midlertidig kontonummer:

• Kontonummer
  • Modulus på KID
  • Total KID-lengde inklusiv kontrollsiffer
  • Posisjon på kundenummer i KID, fra-til

Les mer om KID-bytte for avtalegiro her.