Utfør kontobytte, avtalegiro

Skal kontobytte utføres, må dette gjøres på følgende måte:

• Ny bankkonto må opprettes med OCRgiro-avtale med avtalegiro. Påse at KID-oppsettet i ny avtale er den samme som i gammel avtale
  • Opprett den nye bankkontoen i Go med tildelt avtaleID fra Nets
  • Eksisterende oppdrag kan nå overføres til ny avtale på ny bankkonto*

*Selve meldingen om kontobytte til Nets (overføring av oppdrag), gjøres av Poweroffice support. Poweroffice trenger da følgende informasjon å kunne lage en melding om overføring til Nets:

• Kontonummer oppdragene skal overføres fra
  • Modulus på KID
  • Total KID-lengde inklusiv kontrollsiffer
  • Posisjon på kundenummer i KID, fra-til
  • Kontonummer oppdragene skal overføres til

Les mer om kontobytte for avtalegiro her.