Avslutte bruk av avtalegiro

For å avslutte en avtalegiroavtale må denne først avvikles hos Nets. Nets genererer så en fil som vil deaktivere alle aktive oppdrag som ligger på kundekortene. Import av fil gjøres etter samme prosedyre som ved import av eksisterende oppdrag.

Åpne så meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Finans» under kategorien regnskap.

Fjern hake for Avtalegiro og trykk «Ok» for å deaktivere funksjonaliteten i Go. Klienten sperres da for import av nye oppdrag.

Det er ikke mulig å deaktivere funksjonen for avtalegiro i Go før alle oppdrag på kundekortene er deaktivert.