Mottak av remisseoppstilling

Inkassobyrået har mulighet for overføre remisseoppstillingen for oppgjør i sak på følgende måter:

• Overføring av inngående faktura via vårt API. Inkassobyrået kan overføre denne med konteringsforslag
  • Overføring av inngående faktura via fakturamottakets e-post
  • Overføring av inngående faktura som en bilagsjournal for automatisk postering
  • Mottak per post for scanning til fakturamottak

Kontakt ditt inkassobyrå for hvordan de overfører remisseoppstillingene.